A Creppy márkanév alapítójaként,
a Creppy Franchise System elnökeként,
a Creppy PalacsintaHáz Étterem és
a Creppy Center Franchise Központ tulajdonosaként köszöntelek.

Engedd meg, hogy bemutassam a Creppy történetét!

TÖRTÉNETÜNK

"

1990

Már gyerekkoromban szerencsém volt belekóstolni a vállalkozói létbe és a vendéglátás világába, ugyanis szüleim számos éttermet, bisztrót, büfét, menzát is üzemeltettek, ahol az árubeszerzéstől kezdve a termelésen át egészen a kiszolgálásig beleláthattam minden részfolyamatba, amit akkoriban csupán játékként fogtam fel, de az akkor gyűjtött információk erős tudásalapot adtak mai hivatásomhoz.

"

2006

A Creppy alapja és referenciaétterme a Creppy PalacsintaHáz, mely a kelet-magyarországi régió egyik legjobb és legnépszerűbb étterme, mely több, mint tíz éve ragadja magával vendégeit a palacsintás fogások prémium világába. Irányelveinket a különlegesség, vendég-központúság határozza meg. Kínálatunk nemzetközi szinten is unikumnak számít.

"

Folyamatosan telt az idő!

A folyamatos, pozitív visszajelzések, a széles törzsvendég körünk, és palacsintarajongói klubunk robbanásszerű növekedése, valamint országos ismertségünk mind megerősítettek bennünket, hogy ízeinket, különleges palacsintáinkat és a Creppy életérzést meg kell mutatnunk a nagyvilágnak. Számos magyarországi nagyvárosokból érkező- és külföldi vendégeink mind egyhangúan követelik a Creppy helyeket saját lakóövezetük környezetében.

"

2014

A Creppy márkanév megalapítása és levédése, a Franchise rendszer megalapozása

Franchise rendszerünket az évtizedes palacsintás vendéglátásban szerzett tapasztalataink alapján építettük fel, melyben kizárólag a hatékony vendéglátás-működéshez szükséges eszközöket és módszereket gyűjtöttük össze.

"

2016

A Creppy meghívást kap a YTILI Transzatlanti Fiatal Vállalkozók Promgramjára az USA-ba, ahol a Franchise rendszerünk alapjait a Chicago-i központú, többszáz egységes Rosati’s Pizza Franchise vezérigazgatójával rakhattuk össze.

"

2019 február

A Creppy-t az International Franchise Association (IFA – Nemzetközi Franchise Szövetség ) a világ legjobb Nextgen Franchise rendszerei közé.

"

2019 november

Hello Debrecen! Meghoztuk a Creppy élményt! Első Franchise Partnerünkkel Debrecenben megnyitjuk a Creppy PalacsintaBistrot.

"

2020 január

A Creppy környezettudatos filozófiáját üzemeltetésünkbe is beépítettük, mely nemcsak az ECO lebomló ételcsomagolástechnika bevezetését jelentette, hanem kínálatunkba a Puro Bio kávét is felvettük, valamint üzleteinkben az energetikai megoldásokban is a környezetkímélő megoldásokra térünk át.

"

2020 július

Létrehozzuk a Creppy Centert, a Creppy Franchise multifunkciós központját, mely logisztikai- és oktatási központként, valamint exkluzív rendezvényházként is üzemel.
"

2020 augusztus

Hello Gyula! Ismét egy Creppy PalacsintaBistro-t nyitunk második Franchise Partnerünkkel, Gyulán.

Olyan vállalkozó partnereket keresünk, akik szeretnének a Creppy sikerében osztozni velünk. Mi egy sikeres, kész üzleti rendszert adunk a kezedbe, ami hozzájárul álmaid megvalósításához. A Creppy-vel óriási versenyelőnyre tehetsz szert, mely rengeteg időt és pénzt spórol meg vállalkozásod számára a gyors megtérülés érdekében.

A FIVOSZ (Fiatal Vállalkozók Országos Szövetsége) Észak-Magyarországi Régiós elnökeként is célom a minőségi magyar gasztro-vállalkozások segítése annak érdekében, hogy minél több különleges vendéglátóhely, és példaértékű fiatal vállalkozó legyen Magyarországon.

CREPPY FRANCHISE SYSTEM Kft.
E-mail cím: franchise@creppy.hu

Szakmai partnereink:

        

©2017 Creppy Franchise System | Adatkezelési Nyilatkozat | Cookie kezelés