Történetünk

1990

Már gyerekkoromban szerencsém volt belekóstolni a vállalkozói létbe és a vendéglátás világába, ugyanis szüleim számos éttermet, bisztrót, büfét, menzát is üzemeltettek, ahol az árubeszerzéstől kezdve a termelésen át egészen a kiszolgálásig beleláthattam minden részfolyamatba, amit akkoriban csupán játékként fogtam fel, de az akkor gyűjtött információk erős tudásalapot adtak mai hivatásomhoz.

2006

A Creppy alapja és referenciaétterme a Creppy PalacsintaHáz, mely a kelet-magyarországi régió egyik legjobb és legnépszerűbb étterme, mely több, mint tíz éve ragadja magával vendégeit a palacsintás fogások prémium világába. Irányelveinket a különlegesség, vendég-központúság határozza meg. Kínálatunk nemzetközi szinten is unikumnak számít.

Folyamatosan telt az idő!

A folyamatos, pozitív visszajelzések, a széles törzsvendég körünk, és palacsintarajongói klubunk robbanásszerű növekedése, valamint országos ismertségünk mind megerősítettek bennünket, hogy ízeinket, különleges palacsintáinkat és a Creppy életérzést meg kell mutatnunk a nagyvilágnak. Számos magyarországi nagyvárosokból érkező- és külföldi vendégeink mind egyhangúan követelik a Creppy helyeket saját lakóövezetük környezetében.

2014

A Creppy márkanév megalapítása és levédése, a Franchise rendszer megalapozása

Franchise rendszerünket az évtizedes palacsintás vendéglátásban szerzett tapasztalataink alapján építettük fel, melyben kizárólag a hatékony vendéglátás-működéshez szükséges eszközöket és módszereket gyűjtöttük össze.

2016

A Creppy meghívást kap a YTILI Transzatlanti Fiatal Vállalkozók Promgramjára az USA-ba, ahol a Franchise rendszerünk alapjait a Chicago-i központú, többszáz egységes Rosati’s Pizza Franchise vezérigazgatójával rakhattuk össze.

2019 február

A Creppy-t az International Franchise Association (IFA – Nemzetközi Franchise Szövetség ) a világ legjobb Nextgen Franchise rendszerei közé.

2019 november

Hello Debrecen! Meghoztuk a Creppy élményt! Első Franchise Partnerünkkel Debrecenben megnyitjuk a Creppy PalacsintaBistrot.

2020 január

A Creppy környezettudatos filozófiáját üzemeltetésünkbe is beépítettük, mely nemcsak az ECO lebomló ételcsomagolástechnika bevezetését jelentette, hanem kínálatunkba a Puro Bio kávét is felvettük, valamint üzleteinkben az energetikai megoldásokban is a környezetkímélő megoldásokra térünk át.

2020 július

Létrehozzuk a Creppy Centert, a Creppy Franchise multifunkciós központját, mely logisztikai- és oktatási központként, valamint exkluzív rendezvényházként is üzemel.

2020 augusztus

Hello Gyula! Ismét egy Creppy PalacsintaBistro-t nyitunk második Franchise Partnerünkkel, Gyulán.