2014 – AZ ÉV FIATAL VÁLLALKOZÓJA – A JÖVŐ REMÉNYSÉGE különdíjasa

2016 – a YTILI – Transzatlanti Fiatal Vállalkozók Program magyarországi nyerteseként képviselte hazánkat az USA-ban

2019 – GLAMOUR WOMEN OF THE YEAR – az év vállalkozója díj jelöltje

2015 – a SIKERTANÍTÓ VÁNDORSERLEG győztese

2018 – a FIVOSZ Észak-Magyarországi Régiós elnöke

2019 – WEIDLICH PÁL NÍVÓDÍJ – a Fekete Kutya Kereskedelmi és Vendéglátóipari Nívódíját kapta

2015 – a FIVOSZ Gasztro Bizottságának alelnöke

2019 – a Creppy-t beválasztották a VILÁG LEGJOBB NEXTGEN FRANCHISE rendszerei közé

2020 – Elnyerte a MISKOLC VÁROS TURIZMUSÁÉRT díjat

2014 – AZ ÉV FIATAL VÁLLALKOZÓJA – A JÖVŐ REMÉNYSÉGE különdíjasa

2015 – a SIKERTANÍTÓ VÁNDORSERLEG győztese

2015 – a FIVOSZ Gasztro Bizottságának alelnöke

2016 – a YTILI – Transzatlanti Fiatal Vállalkozók Program magyarországi nyerteseként képviselte hazánkat az USA-ban

2018 – a FIVOSZ Észak-Magyarországi Régiós elnöke

2019 – GLAMOUR WOMEN OF THE YEAR – az év vállalkozója díj jelöltje

2019 – a Creppy-t beválasztották a VILÁG LEGJOBB NEXTGEN FRANCHISE rendszerei közé

2019 – WEIDLICH PÁL NÍVÓDÍJ – a Fekete Kutya Kereskedelmi és Vendéglátóipari Nívódíját kapta

2020 – Elnyerte a MISKOLC VÁROS TURIZMUSÁÉRT díjat

Díjnyertes kereskedelmi és marketing vezető több, mint 20 év üzleti és franchise fejlesztési tapasztalattal helyi és nemzetközi piacokon. Jelentős tapasztalattal bír az üzemeltetés, támogató háttér szolgáltatások, üzleti tárgyalási technikák és pénzügyi elemzés területén. Elismert vezetéstechnikai és csapatépítő szakember, a stratégiai irányításban és folyamat fejlesztések végrehajtásában nagy tudással rendelkezik. Képes sikerre vinni nagyszabású, több helyszínen zajló projekteket. Nagy tapasztalata van a több millió dolláros költségvetés kezelés, költséghatékonyság fejlesztés terén.
Alan Majerko

Franchise fejlesztő, Vállalat fejlesztő alelnök, Winmark Vállalat

Dave páratlan képessége a körülötte lévőkkel kapcsolat kialakítása és inspirálása. Dave Mortensen több, mint 25 év tapasztalattal rendelkezik egészség klubok üzemeltetésében, vezetésében és franchise rendszerben történő terjesztésében, Dave kiemelkedő szerepet tölt be a fitnesz világában. Mortensen forradalmasította a fitnesz ipart, amikor társával, Chuck Runyonnal emgalapította az Anytime Fitnesst – alternatívájaként a nagy fitnesz termeknek. Ezekkel szemben Mortensen és Runyon kisebb klubokat terveztek, melyekben a tagok emgkapták, amire leginkább vágytak: kényelmet, megfizethetőséget, minőségi felszerelést és személyre szabott szolgáltatást barátságos körülmények között.

Mortensen vezetésével az Anytime Fitness számos iparági elismerésben részesült, mint az „Amerika legígéretesebb vállalata” „legjobb globális franchise” és a „legdinamikusabban növekvő fitnesz klub” díjak. Ezen kívül az Anytime Fitness megkapta a „katona barát franchise” „legjobb franchise kisebbségeknek” és a legjobb munkahely díját az elmúlt négy évben.

Dave Mortensen

David McKinnon a világ egyik legsikeresebb franchise-építője. Emellett az egyesült Államok egyik legkreatívabb és legeredményesebb vállalkozója.
Az elmúlt negyven év során McKinnon bizonyította rendkívüli képességet a piaci rések felismerésében, megoldások megújításában és sikeres márkák megalapításában. Karakteres ügyvezető, akinek üzleti megingathatatlan hittel párosuló üzleti érzéke segített abban, hogy vállalatait három nagy recesszióban – köztük a dot-com összeomlásban és a nagy recesszióban – sikeresen vezesse.
McKinnon üzleti érdekei kiterjedtek a technológiára, az otthoni szolgáltatásokra, az üzleti kapcsolattartásra és a fogyasztói termékekre. A Service Brands International (SBI) társalapítójaként olyan vállalatokat épített fel, mint Molly Maid, Mr. Handyman és a ProTect Painters, melyekkel több, mint 1000 franchise-t foglalnak magukban fél tucat országban.
2011-ben McKinnon és partnere, Alan Gotthardt megalapította a TriniD Capital befektetési társaságot, amely a nyilvános piacokra összpontosított. 2015-ben a partnerek megalapították a TriniD Ventures magántőke-társaságot.
Szintén 2015-ben McKinnon jelentős támogatást nyújtott a Nemzetközi Franchise Szövetség (IFA) Oktatási Alapítványának, a „NextGen Franchising” – ami egy globális program, amely fiatal vállalkozókat támogat – finanszírozásához. A NextGen minden évben globális versenyt rendez a fiatal franchise-vállalkozóknak, melynek győztese megkapja a David McKinnon globális vállalkozói díjat.
McKinnon aktívan részt vesz abban, hogy az emberek szerte a világon elérjék álmaikat és ambícióikat.
David McKinnon

Marla Topliff 1999 óta a Rosati’s Pizza elnöke. A vállalati média szóvivőjeként tevékenykedik, irányítja az értékesítési és termék kapcsolatokat, valamint menedzseli az emberi erőforrásokat. A Nemzeti Étterem Szövetség Pizzéria Tanácsának elnöke és a Nemzetközi Franchise Szövetség tagja, ahol a tagsági és egyezménytervezési bizottságokban dolgozik. Marla számos publikációban szerepelt, mint például az Entrepreneur Magazine, a The Suit Magazine, a Chain Pulse Magazine és számos blogban a PizzaMarketplace.com-on. Ő volt az International Pizza Expo 2012-es főelőadója is. Elnökévé válása óta a Rosati’s Pizza bekerült az Entrepreneur Magazine Franchise 500-ba, a Pizza Today 100 legkiemelkedőbb pizzázója közéés a Franchise Times Top 300 franchise-rendszerébe.
Marla Topliff

Michael több mint 25 éves franchise-tapasztalattal rendelkezik, legutóbb a ServiceMaster Franchise Service Group-nál dolgozott, ahol ő volt az elnök és az operatív vezérigazgató. Világszerte több mint 5000 franchise-ért volt felelős, melyeknél az értékesítés éves szinten meghaladja a 2,0 milliárd dollárt. A 4,0 milliárd dolláros ServiceMaster Company részeként Michael vezette a ServiceMaster Clean, a Furniture Medic, az AmeriSpec és az InStar Brands cégeket, amelyek a lakossági és kereskedelmi takarítási szolgáltatásokra, a katasztrófák utáni helyreállításra, helyszíni bútor javításra és lakás felügyeletre specializálódtak. Ezen feladatok mellett Michael felügyelte a The ServiceMaster Company márkák, köztük a Terminix, a TruGreen és a Merry Maids nemzetközi működését. Michael a Nemzetközi Franchise Szövetség korábbi elnöke, jelenleg az IFA Végrehajtó Bizottságában dolgozik.
Michael M. Isakson

Suzanne Greco amerikai üzletasszony, aki a Subway gyorsétteremlánc elnöke és vezérigazgatója volt.
Suzanne Greco

A Subway korábbi elnöke és vezérigazgatója

CREPPY FRANCHISE SYSTEM Kft.
E-mail cím: franchise@creppy.hu

Szakmai partnereink:

        

©2017 Creppy Franchise System | Adatkezelési Nyilatkozat | Cookie kezelés