Mindenkinek van egy álma. Mindenkinek szüksége van egyfajta vízióra, avagy egy képre, egy célra, hogy mit szeretne elérni.  Egy látomásra, egy tökéletes életvitelről, nagy házról, két luxusautóval a garázsban, úszómedencével a kertben. Egy álomkép a tökéletes családról: egy sármos és okos férjről, vagy csinos feleségről, gyönyörű gyerekekről egy szeretetteljes családban,  egy kedves kutyusról. 
Vagy egy látomás arról, ahogy körbeutazzuk a világot, finom kávékat szürcsölve a napsütésben, kellemes helyeken, új kultúrák és emberek felfedezéséről, és híres nevezetességk meglátogatásáról.
Egy látomás az egészséges életről, fitt és karcsú, tónusos testalkatról, stressz- és fájdalommentes hétköznapokról.

Ha te egy vállalkozó vagy, nem elég az előző látmásokkal rendelkezned: fontos, hogy tiszta képed legyen a cégedről és annak jövőbeli állapotának képéről: hogy fog 5 év múlva kinézni? Mi lesz a terméked, mitől lesz az egyedi? Miért fogják szeretni a vevőid? Hol fogsz dolgozni? Hogy néz ki az irodád? Milyen belsőépítészeti elemekkel van az berendezve? Miylen színek vesznek körül? Milyen technikai eszközökkel dolgozol? Kik a munkatársaid? Milyen beállítpttságú emberek veznek körbe? Hányan dolgoztok egy csapatban? Miféle feadatokat kell nap mint nap megoldanod? Milyen képességeid vannak, amitől kiváló vezető vagy? Ezere a kérdésekre mind választ kell tudnod adni, ha egy nagyszerű vállalkozással szeretnél rendelkezni. Hiszen ezek az apró, részletes elképzelések fognak a tuadalattidba beégni, és akár akarod, akár nem, késztetni fog arra, hogy az ide felfestett képet valósággá teremtse. Hiszen ez egy kellemes érzést generál mélyen benned, ami vezetni fog effelé a felfestett ideális kép felé.

Azonban ez a kellemes érzés és vízió elérhetetlen ha nincs egy küldetés, ami mélyen belülről vezet. Tisztában kell lenned, mi az a belső késztetés, mi vezet, irányítja cselekedeteid, amir az egész vállalkozásod elindítottad. Pontosan tisztában kell lenned, mi ez a késztetés! Mi a TE küldetésed? Ez az érzés nem más, mint egy motiváció, ami a erősít. Ha tisztában vagy a küldetéseddel, nincs az a kihívásokkal teli nap, ami eltántorítana utadról. Ez fog a legnehezebb probléma felmerülésekor is lekesedéssel ellátni, és motivál, hogy élvezettel nézz szembe a negatív helyzettel. Hiszen ez a küldetés szívből jön. Ha pontosan tudod mi a küldetésed, a problémák nem okoznak gonodot, hiszen tudod, hogy ezek fejlesztik a céged, a személyed, ezek vezérlik cselekedeteid, döntéseid. Hisz ez ott van mélyen belül: a szívedben.
Legfőbb cél, hogy tisztában légy ezzel, és ha megtaláltad, kötelességed ezt kollegáid felé is kommunikálni. Fontos, hogy azonos elvek alapján dolgozzatok, fontos, hogy ők is érezzék a küldetés fontosságát, hisz ez nemcsak a Te ügyed, hanem az egész céged filozófiájának alapja is.

Ha ez a küldetést egész csapatod ismeri és érzi, mindez ott lakozik az ő szívükben és hozzáállásukban is, ugyanazokért a célokért együtt tudtok küzdeni, akkor egy fantasztikus csapatot hoztál létre, akik magasabb szintre képesek emelni a vállalkozásodat. Ez a küldetéstudat a nemcsak a vállalkozás számára hasznos, de társadalmi szempontból is értékes, hiszen jó példát ad gyerekeink oktatásában, irányt mutat más emberek életéhez és könnyebbé teszi előrehaladásukat, mindemellett számos trendi fejlesztést is hoz, mely másokat egyedivé, menővé tehet.
A vállalkozásom, tehát a Creppy küldetése, hogy istenifinom palacsintás ételkülönlegességeket alkossunk, ez által a vendégeink különlegesnek érezhessék magukat és szembesüljenek azzal, mennyi mindent ki lehet hozni ebből az egyszerű, jólismert desszertből.  Ez a motiváció visz előre, és munkatársaim is ennek tükrében dolgoznak nap mint nap, hiszen nincsen felemelőbb érzés számunkra annál, mint amikor vendégeink mosollyal az arcukon fotózzák, majd fogyasztják el a Creppy palacsintás ételkülönlegességeket. Ez az én küldetésem, és rengeteg ilyen mosolygós, elégedett arcot szeretnék látni.  Ezt az érzést szeretném átadni franchise rendszerünk által további vállalkozótársaimnak, hogy úgy tudják sikeresen működtetni saját Creppy palacsintás vállalkozásukat, hogy a jövedelmezőség mellett ők is szembesülhessenek a magasfokú vendégelégedettséggel, mindamellett pedig franchise partnereim arcán is az elgedett mosolyuk nyugtázza azt, hogy ami tudásra szert tettek, a Creppy franchise rendszere révén, az  számukra egy  kiváló, jövedelmező, kreatív vállalkozás, amire büszkék.