Franchise – a misztikus üzlet egyszerűen a Creppyvel

Adott egy kipróbált, és bizonyított üzemeltetési rendszer /Know-how/. Egy jól ismert, védett márkanév /Creppy Brand/. Mindebből létrejött egy sikeres és nagy népszerűségnek örvendő vállalkozás. Ez a Creppy Gastro Business terméke: az üzleti szolgáltatás. A franchise nem más, mint egy jogilag több szereplőt felölelő vállalkozási rendszer, melyben adott egy Rendszergazda és annak Partnerei.

Rendszergazda feljogosítja Partnereit a védett név /Creppy Brand/ használatára valamint a sikeres üzleti management /know-how/ alkalmazására. Mindemellett számos üzemeltetést egyszerűsítő és vendéggenerálás hatékonyságát fokozó szolgáltatásban is részesíti Partnereit:
– üzletnyitási támogatás /helyszínválasztás, hatósági megfelelés, HACCP, arculatkialakítás/
– speciálisan kifejlesztett, egyedi alapanyagokkal történő ellátás
– központi oktatási rendszer /betanítás, folyamatos képzés/
– központi management- és minőségellenőrzési rendszer
– központi marketing tevékenység

Mindezért Partner a megállapodásban rögzített egyedi és rendszeres díjat fizet. Ezen felül kötelezettséget vállal a Rendszergazda által elvárt dolgok használatára és módszerek alkalmazására, mely a vállakozása sikeréhez járul hozzá.

Rendszergazda és Partner között a Creppy Franchise Szerződés foglalja keretbe az üzemeltetés jogi hátterét. Eme jogi formula elválaszthatatlan részét képezi az úgynevezett Creppy Brandbook, ami az egész vállalkozás motorja, és kézikönyve. Ez az a formula, mely tartalmazza az üzleti titkokat, a recepteket, részletes üzemeltetési tudástárat, valamint azon módszereket és dolgokat, melyek alkalmazását Rendszergazda elvárja a sikeres vállalkozás érdekében.

Nagyjából röviden ennyi ez a misztikus üzleti modell, amiről azért érdemes többet is megtudni.

A Creppy Franchise-nál nem kell megfizetned a vállalkozás tanulópénzét, mi már megtettük helyetted, a kudarcokkal a Creppy nézett szembe korábban. Tudjuk, hogyan kell felépíteni egy sikeres vendéglátó üzletet és nem félünk továbbadni ezt a tudást. A partnerektől nem várunk egyebet, minthogy kreatívan másolják ezt a sikert, tartsák be a Creppy által elvárt követelményeket és együttes munkával jövedelmező üzlet tulajdonossá válnak belátható időn belül.

Jelszavunk: „Együtt, szakemberekkel könnyebb, gyorsabb, hatékonyabb!”